„The Internship”, un film potrivit pentru adolescenti care poate fi urmarit la un televizor ieftin si calitativ

televizor ieftinAdolescenții își iau, de cele mai multe ori, modelele din filmele și serialele pe care le văd. Astfel, ei ar trebui să urmărească produse media de calitate, din care pot extrage informații valoroase. Aceste filme și seriale pot fi urmărite la un televizor ieftin și de calitate. Astfel de televizoare ieftine și bune se găsesc în mai multe magazine de profil.

Un film bun pentru adolescenți este „The Internship” care ne prezintă povestea a doi prieteni, Billy (Vince Vaughn) și Nick (Owen Wilson) agenți de vânzări care rămân dintr-o dată fără locul lor de muncă. Ei nu știu ce să facă pentru că nu au studii superioare.
Billy caută joburi pe Google și dă peste un internship la compania Google. Deși internshipul era dedicat studenților, prin câteva „trucuri” Billy și Nick obțin un interviu, făcându-se remarcați prin umor și originalitate.
Filmul ne prezintă mediul și cultura organizațională de la Google, un angajator total neobișnuit și revoluționar.
Ajungând la Google, cei doi își dau seama că nu se potrivesc deloc în peisaj, fiind înconjurați numai de mici genii de la facultăți de prestigiu.
Până la urmă își găsesc o echipă, alături de alți studenți pe care nu i-a vrut nimeni și se pun pe treabă.
„The Internship” este un film din care tinerii au de învățat foarte mult. Ei pot observa că nu trebuie să fii ca restul ca să obți ceea ce vrei. Contează foarte mult creativitatea, munca și implicarea de care dai dovadă la locul de muncă.
Tinerii pot urmări acest film interesant la un televizor ieftin și de calitate, care are conexiune Wi-Fi. Astfel, adolescenții pot învăța lecții valoroase din acest film și îi pot lua pe cei doi prieteni drept modele de urmat.